Quins són els últims canvis a instagram?

Coneixes els últims canvis a instagram?  Aquesta xarxa social no deixa d’estar de moda i ha demostrat saber-se adaptar molt bé a totes les amenaces en forma d’implementacions innovadores que han anat desenvolupant els seus competidors.

És per això que aquest 2021 ha estat un any de grans canvis a la xarxa social de la imatge per excel·lència, i des de Trenda Social Media volem explicar-vos els més rellevants a través de l’article “Coneixes els últims canvis a instagram?”

Enllaços a les històries per a tots a Instagram

Instagram ha confirmat que la funció d’enllaços a les històries ja està disponible per a tots els usuaris. Fins ara només passava en alguns comptes en proves, però actualitza l’app per si tinguessis ja l’etiqueta d’enllaços al teu compte.

Ja no caldrà tenir més de 10.000 seguidors o un compte verificat per poder posar enllaços a Instagram Stories.

Recorda afegir enllaços a llocs segurs perquè si no Instagram et pot castigar amb la invisibilitat més absoluta, i no vols això oi? 

 

Continguts col·laboratius

És probable que hàgiu vist últimament publicacions on apareixen dos perfils com a propietaris i amb les fotos de perfil sobreposades. Això deu a un contingut col·laboratiu i significa un nou format valuosíssim per a les marques i per als influencers.

Com que es tracta d’un mateix post duplicat, tots dos compartiran els likes, els comentaris i estadístiques, i per tant es nodriran de forma conjunta de la sinergia que han creat. De totes maneres, sempre hi haurà un creador del post i un col·laborador o convidat, que ha d’acceptar. Si el creador elimina el post, també s’eliminarà del perfil del convidat.

Sticker per crear fils a les històries 

Segur que heu vist aquest sticker a les històries d’Instagram. Després de les proves al Japó i Indonèsia, fa poc s’ha llançat per a tot el món. La funció d’aquest nou sticker és crear un fil públic d’històries amb el tema que heu triat.

Podríem considerar-ho un upgrade dels hashtags que tant s’han popularitzat en altres formats, però que per a les històries d’instagram mai han acabat de ser del tot efectius.

 

Les guíes, un nou format de publicacions

Aquest nou format agrupa diverses publicacions, pròpies o alienes, en un mateix contingut. A més, pots compartir les guies per missatge privat o a les històries.

Es poden crear guies de publicacions, llocs i productes. Aquest nou format és útil sobretot per a perfils que pretenen recomanar o realitzar col·laboracions amb establiments de diferents temàtiques, ja que els hi permet organitzar d’una forma molt més visual tot el contingut.

Aquesta última implementació ja està disponible per a tots els usuaris després d’uns mesos en proves.

Amb tot, des de Trenda Social Media us podem ajudar a implementar i a treure el màxim suc possible a tots aquests canvis a instagram contactant amb nosaltres.