Carregant

Alma Teas & Herbal Infusions

Alma Teas & Herbal Infusions es una de les marques del sector dels tes i les infusions capdavanteres del país. Als seus valors d’excel·lència, qualitat, elegància i ecologisme, s’hi suma una imatge vistosa i molt personal, representada amb més de 40 blends en tes, tisanes i infusions ecològiques.

Des de Trenda Social Media gestionem el màrqueting digital de la marca, portant a terme multitud d’accions destinades al client final amb la creació de contingut i gestió de diferents plataformes. Entre d’altres serveis, destaquem la creació i enviament de Newsletters, disseny de promocions, gestió web, gestió de les xarxes socials, fotografia de producte, i la creació de contingut audiovisual.

Alma Teas & Herbal Infusions es una de les marques del sector dels tes i les infusions capdavanteres del país. Als seus valors d’excel·lència, qualitat, elegància i ecologisme, s’hi suma una imatge vistosa i molt personal, representada amb més de 40 blends en tes, tisanes i infusions ecològiques. Des de Trenda Social Media gestionem el màrqueting digital de la marca: entre d’altres serveis, destaquem la creació i enviament de Newsletters, disseny de promocions, gestió web, gestió de les xarxes socials, fotografia de producte, i la creació de contingut audiovisual.

PROJECTE

CLIENT

Alma Teas & Herbal Infusions

DATA INICI

Gener 2019

SERVEIS

Màrqueting digital, xarxes socials, fotografia, disseny, web i vídeo.