Carregant

Modulnova Girona

Modulnova és una empresa que des de 1988 ofereix un sistema de cuina personalitzat d’alt standing i a mida per a cada client, amb uns dissenys excepcionals i a una àmplia selecció de materials i acabats. Al juny de 2021 Modulnova obra les portes a Girona, amb un nou showroom exclusiu i amb un equip a darrera amb més de 25 anys en el sector de la cuina i els espais d’interiors. La  filosofia de l’empresa, és que cada projecte sigui únic, exclusiu i personalitzat, buscant anar sempre més enllà i trancant amb els conceptes tradicionals de l’interiorisme i el disseny d’espais interiors.

Moldulnova Girona ha confiat en Trenda per a portar tots aquests conceptes d’exclusivitat i disseny a la xarxa amb una imatge exclusiva i treballada. Des de juny de 2021 ens encarreguem de la gestió de la comunicació de l’empresa i ho fem a través de diferents canals: gestió de les xarxes socials, fotografia, màrqueting digital, disseny per a publicitat en suport físic i digital, i web.

Modulnova és una empresa que des de 1988 ofereix un sistema de cuina personalitzat d’alt standing i a mida per a cada client, amb uns dissenys excepcionals i a una àmplia selecció de materials i acabats. Al juny de 2021 Modulnova obra les portes a Girona, amb un nou showroom exclusiu i amb un equip a darrera amb més de 25 anys en el sector de la cuina i els espais d’interiors. Moldulnova Girona ha confiat en Trenda per a portar tots aquests conceptes d’exclusivitat i disseny a la xarxa amb una imatge exclusiva i treballada. Gestionem de la comunicació de l’empresa i ho fem a través de diferents canals: xarxes socials, fotografia, màrqueting digital, disseny per a publicitat en suport físic i digital, i web.

PROJECTE

CLIENT

Modulnova Girona

DATA INICI

Juny de 2021

SERVEIS

Instagram, fotografia, disseny i web