Carregant

Letsfilm Studio

Letsfilm Studio és una productora audiovisual especialitzada en vídeo, fotografia i publicitat, i una empresa que es dedica exclusivament al món de la imatge, necessita mostrar-se al món d’una forma elegant, creativa i avantguardista.

Sota aquests tres conceptes, Trenda Social Media ha creat una web visual, on els projectes juguen el paper més important de la pàgina. Seguint aquesta mateixa línia s’ha definit la imatge i estil de les xarxes socials, apostant per la plataforma més visual de totes com a referència de l’empresa: Instagram. 

Letsfilm Studio és una productora audiovisual especialitzada en vídeo, fotografia i publicitat, i una empresa que es dedica exclusivament al món de la imatge, necessita mostrar-se al món d’una forma elegant, creativa i avantguardista. Sota aquests tres conceptes, Trenda Social Media ha creat una web visual, on els projectes juguen el paper més important de la pàgina. Seguint aquesta mateixa línia s’ha definit la imatge i estil de les xarxes socials, apostant per la plataforma més visual de totes com a referència de l’empresa: Instagram. 

PROJECTE

CLIENT

Letsfilm Studio

DATA INICI

Gener de 2019

SERVEIS

Web, Instagram, Google.