Carregant

Calau

Hi ha restaurants que et marquen, i el Calau és un d’ells. Aquest petit tresor, situat al centre de Calella de Palafrugell, és el bar de pintxos i tapes de referència de la Costa Brava, i estiu rere estiu s’hi fan cues i hi passen milers de curiosos per a degustar els seus plats.

Des de Trenda ens hem encarregat de plasmar aquest èxit a la xarxa, portant tota la comunicació, xarxes i màrqueting digital de l’establiment: creació de la botiga online/take away (e-commerce), fotografia de producte, gestió de totes les xarxes socials (Instagram, Tripadvisor i Google Business), i realització de sessions fotogràfiques mensuals.

Hi ha restaurants que et marquen, i el Calau és un d’ells. Aquest petit tresor, situat al centre de Calella de Palafrugell, és el bar de pintxos i tapes de referència de la Costa Brava, i estiu rere estiu s’hi fan cues i hi passen milers de curiosos per a degustar els seus plats. Des de Trenda ens hem encarregat de plasmar aquest èxit a la xarxa, portant tota la comunicació, xarxes i màrqueting digital de l’establiment: creació de la botiga online/take away (e-commerce), fotografia de producte, gestió de totes les xarxes socials (Instagram, Tripadvisor i Google Business), i realització de sessions fotogràfiques mensuals.

PROJECTE

CLIENT

Calau

DATA INICI

Juny de 2021

SERVEIS

Instagram, Google, Tripadisor, web i botiga online