Carregant

Lanic Concept

Lanic Concept neix com a resultat de la cerca de la innovació, creativitat i el ferm propòsit de donar resposta als arquitectes, decoradors, interioristes i al lliure disseny, treballant amb material MDi, un producte d’alta tecnologia digital, de tacte exquisit, amb compromís amb el medi ambient i altíssim valor afegit.

Tots aquests conceptes es van portar al núvol amb la creació d’un nou espai web amb dos apartats clau: punts de venda (un directori interactiu i personalitzat amb totes les botigues de Catalunya i Andorra), i un directori de materialsa, on professionals del sector poden conèixer les textures, proporcions reals, i informació de tots els productes. Seguint aquesta estètica, des de Trenda Social Media gestionem també el perfil d’Instagram i Google.

Lanic Concept neix com a resultat de la cerca de la innovació, creativitat i el ferm propòsit de donar resposta als arquitectes, decoradors, interioristes i al lliure disseny, treballant amb material MDi, un producte d’alta tecnologia digital, de tacte exquisit, amb compromís amb el medi ambient i altíssim valor afegit. Seguint aquests valors, des de Trenda Social Media gestionem també el perfil d’Instagram i Google.

PROJECTE

CLIENT

Lanic Concept

DATA INICI

Juny de 2021

SERVEIS

Web, Instagram, Google, disseny gràfic i fotografia.