Carregant

Kumo Sushi

Kumo Calella és un restaurant de sushi obert des del 2020 al bellmig del poble de pescadors de Calella de Palafrugell. Amb un producte fresc i de proximitat, el Kumo ofereix una extensa carta de sushi de qualitat mantenint-se fidel a les receptes tradicionals japoneses.

Des de Trenda Social Media, s’ha creat una plataforma web amb la possibilitat de reservar taula online, un apartat on el client pot trobar i descarregar de forma molt clara i ràpida la carta, fotos dels plats o l’accés a l’ubicació i contacte del Restaurant.

Per altra banda, des del mes de juny de 2021, Trenda Social Media gestiona totes les xxss del Kumo, especialment Instagram i Google Business, amb una gestió integral de les dues plataformes: gestió del perfil d’Instagram, realització de fotografies periòdiques per a les diferents plataformes, realització de concursos i promocions a la xarxa i gestió integral del perfil de Google amb resposta a totes les ressenyes i comentaris dels clients.

Kumo Calella és un restaurant de sushi obert des del 2020 a Calella de Palafrugell. Amb un producte fresc i de proximitat, el Kumo ofereix una extensa carta de sushi de qualitat mantenint-se fidel a les receptes tradicionals japoneses. Des de Trenda Social Media, s’ha creat una plataforma web amb la possibilitat de reservar taula online. Per altra banda, la nostra empresa també gestiona totes les xxss del Kumo amb la realització de fotografies periòdiques per a les diferents plataformes, realització de concursos i promocions a la xarxa i gestió integral del perfil de Google amb resposta a totes les ressenyes i comentaris dels clients.

PROJECTE

CLIENT

Kumo Sushi

DATA INICI

Juny de 2021

SERVEIS

Instagram, Google i Web